Ammattilaisemme palveluksessasi

Heavy Hair Parturi-kampaamo

Ansku

Omistaja | Parturi-kampaaja

Moikka,
Mä olen Ansku ja olen parturi-kampaaja sekä omistan Heavy Hairin. Olen työskennellyt koko yrittäjyyteni ajan Heavy Hairissa eli liki kymmenen vuotta. Aiempaa työkokemusta minulla on useampi vuosi palkallisena. Olen kouluttautunut kynsien ja ripsienkin parissa, mutta jotenkin se veri vetää aina hiuksien pariin. Värjäykset on aina ollut mun intohimoni ja tästä syystä koenkin, että kaikki värikkäät/kirkkaat värit ja ns. erikoisvärjäykset on mun ominta juttua. Insipiraatiota omaan työhöni haen koulutuksista ja sosiaalisesta mediasta.

Luonteeltani olen sosiaalinen, avoin, luotettava, innovatiivinen sekä innokas oppimaan uusia asioita jatkuvasti. Tästä johtuen esim. liikkeellä sattuu ja tapahtuu vähän väliä. Nämä ominaisuudet näkyy mun perustyössäkin päivittäin ja en usko, että asiakkaani ajattelee, että ”pöh olipa tylsä käynti!”. Annan työlleni ja yritykselleni 110% ja tämän takia arvostan työporukkaa ympärilläni, mikä tasapainottaa kokonaisuutta. Uskon vahvasti siihen, että ”Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan” ja tämän vuoksi pyrin siihen,että meille olisi niin asiakkaan kuin työntekijänkin kiva tulla.

Heavy Hair hieronta

Niina

Koulutettu hieroja | fysioterapeuttiopiskelija

Olen ollut aina kiinnostunut ihmiskehosta ja sen toiminnallisuudesta. Fysioterapiasta olen kiinnostunut jo vuosikausia, mutta elämäntilanne opiskeluille ei ole aiemmin ollut mahdollista. Vuosikausien pohdinta on vain lisännyt intoani alaa kohtaan ja nyt alan opinnot vain vahvistavat tuntemustani olevani oikealla suunnalla ammatinvalinnassani. Asiakaspalvelualalla olen toiminut koko aikuisikäni. Mielestäni iloinen ja positiivinen luonteeni sekä auttamisenhalu sopii ihmiskeskeiseen ammattiin hyvin. Kouluttaudun jatkuvasti alallani. Käyn aktiivisesti fysioterapiaopintojen lisäksi alani koulutuksissa ja luennoilla. Ala on siis vienyt minut aivan mukanaan. Uuden oppimista pidän todella tärkeänä ammatissani kehittymisen kannalta.

Vapaa-aikanani liikun aktiivisesti. Tällä hetkellä harrastuksiani ovat kuntosali, pyöräily ja lenkkeily. Tykkään haastaa itseäni ja erilaisia lajeja olen harrastanut toisia pidempään toisia kokeilumielessä. Lajitaustaa onkin kertynyt erityisesti kamppailulajeista, mutta tällä hetkellä tappelut ovat tauolla aikatauluja täynnä olevan elämäntilanteen vuoksi.

Tervetuloa hierontaan!

Parturi-kampaamo Heavy hair

Fiia

Parturi-kampaaja

Moi,
Olen Fiia. Valmistuin 2017 parturi-kampaajaksi ammattiopisto Lappiasta. Olen työskennellyt siitä lähtien hiusalalla.Harrastuksiini kuuluu cosplay, käsityöt ja ylipäänsä kaikki luova tekeminen. Tykkään tehdä kaikkia töitä, mutta erityisesti lempitöitäni ovat kirkkaat värit ja mallinmuutokset.

Heavy Hair Parturi-kampaamo

Aliisa

Parturi-kampaaja

Hei,
olen Aliisa ja työskennellyt hiusten parissa vuodesta 2007. Kokemusta on karttunut monipuolisesti monen tyylisistä hiuksista ja minulta luonnistuu niin miesten, kuin naistenkin mallit. Lempipuuhaa on ehdottomasti isommat mallinmuutokset ja kirkkaat värit. Palvelen kaikki asiakkaat ilolla ja ammattitaidolla. Olen hyvä ideoimaan uutta, jos asiakkaalla ei itsellä ole erityisiä toivomuksia ja näkemyksiä hiuksiensa suhteen.

Heavy Hair Ripsienpidennykset

Anne-Mari

Ripsiteknikko | kynsiteknikko

Moikka! Mä oon Anne-Mari ja tuun tekemään Heavy Hairiin äitiysloman ohella, lähinnä sunnuntaisin ripsiä ja kynsiä. Myös lash lift ja kulmienlaminointi onnistuu. Oon tehnyt volyymiripsiä 03/17 lähtien ja klassisia jonkun vuoden enemmän. Aika näyttää, pystynkö jatkamaan loman loputtua maaliskuussa liikkeessä kokoaikaisesti. Silloin pystyn palvelemaan enemmän myös uusia asiakkaita ❤️

PSSSST! Tiimissämme on paikka vapaana kauneudenhoitoalan ammattilaiselle.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerromme lisää!