Heavy Hair tiimi – Ammattilaisemme apunasi Tampereella!

Heavy Hair Parturi-kampaamo

Ansku | omistaja

Parturi-kampaaja | heavy hair tampere

Moikka,
Mä olen Ansku ja olen parturi-kampaaja sekä Heavy Hairin omistaja. Olen työskennellyt koko yrittäjyyteni ajan Heavy Hairissa Tampereella, eli liki kymmenen vuotta. Aiempaa työkokemusta minulla on useampi vuosi palkallisena. Olen kouluttautunut kynsien ja ripsienkin parissa, mutta jotenkin se veri vetää aina hiusten pariin. Värjäykset on aina ollut mun intohimoni ja tästä syystä koenkin, että kaikki värikkäät/kirkkaat värit ja ns. erikoisvärjäykset on mun ominta juttua. Insipiraatiota omaan työhöni haen koulutuksista ja sosiaalisesta mediasta. Kurkkaa hiustöitäni instagramista!

Luonteeltani olen sosiaalinen, avoin, luotettava, innovatiivinen, sekä innokas oppimaan uusia asioita jatkuvasti. Tästä johtuen esim. liikkeellä sattuu ja tapahtuu vähän väliä. Nämä ominaisuudet näkyy mun perustyössäkin päivittäin ja en usko, että asiakkaani ajattelee, että ”pöh olipa tylsä käynti!”. Annan työlleni ja yritykselleni 110% ja tämän takia arvostan tiimiä ympärilläni, mikä tasapainottaa kokonaisuutta. Uskon vahvasti siihen, että ”Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan” ja tämän vuoksi pyrin siihen, että meille olisi niin asiakkaan kuin työntekijänkin kiva tulla. Varaa aika penkkiini!

Heavy Hair hieronta

Niina | hieroja

Koulutettu hieroja | Heavy hair tampere

Moikka,

Olen Niina ja toimin Heavy Hairissa hierojana. Olen aina ollut kiinnostunut ihmiskehosta ja sen toiminnallisuudesta. Fysioterapiasta olen ollut kiinnostunut jo vuosikausia, mutta elämäntilanne opiskeluille ei aiemmin ole ollut mahdollinen. Vuosien pohdinta on vain lisännyt intoani alaa kohtaan ja nyt käynnissä olevat opinnot vain vahvistavat tuntemustani siitä, että olen oikealla suunnalla ammatinvalinnassani. Asiakaspalvelualalla olen toiminut koko aikuisikäni. Mielestäni iloinen ja positiivinen luonteeni, sekä auttamisenhalu sopivat ihmiskeskeiseen ammattiin hyvin. Kouluttaudun jatkuvasti lisää ja käyn aktiivisesti fysioterapiaopintojen lisäksi alan koulutuksissa ja luennoilla. Ala on siis vienyt minut aivan mukanaan. Uuden oppimista pidän todella tärkeänä ammatissani kehittymisen kannalta.

Vapaa-aikanani liikun aktiivisesti. Tällä hetkellä harrastuksiani ovat kuntosali, pyöräily ja lenkkeily. Tykkään haastaa itseäni ja erilaisia lajeja olen harrastanut paljon. Toisia pidempään, toisia kokeilumielessä. Lajitaustaa onkin kertynyt erityisesti kamppailulajeista, mutta tällä hetkellä tappelut ovat tauolla aikatauluja täynnä olevan elämäntilanteen vuoksi.

Tervetuloa hierontaan!

Parturi-kampaamo Heavy hair

Fiia | parturi-kampaaja

heavy hair tampere

Moi,
Olen Fiia. Valmistuin 2017 parturi-kampaajaksi ammattiopisto Lappiasta ja olen siitä lähtien työskennellyt hiusalalla. Harrastuksiini kuuluuvat cosplay, käsityöt ja yleisesti kaikki luova tekeminen. Tykkään tehdä hiustöitä laidasta laitaan, mutta erityisesti lempitöitäni ovat kirkkaat värit ja mallinmuutokset. Pääset katsomaan töitäni meidän Heavy Hairin instagramista!

Tervetuloa asiakkaakseni! Varaa aika Fiialle.

Heavy Hair Parturi-kampaamo

Aliisa | parturi-kampaaja

heavy hair tampere

Hei,
olen Aliisa ja työskennellyt hiusten parissa vuodesta 2007. Kokemusta on karttunut monipuolisesti erityylisistä hiuksista ja minulta luonnistuu niin miesten, kuin naistenkin mallit. Lempipuuhaani ovat ehdottomasti isommat mallinmuutokset ja kirkkaat värit. Töitäni pääset katsomaan instagramistani!

Palvelen kaikki asiakkaat ilolla ja ammattitaidolla. Olen myös hyvä ideoimaan uutta, jos asiakkaalla ei itsellään ole lähtötilanteessa erityisiä toivomuksia ja näkemyksiä hiustensa suhteen. Varaa minulle aika timmasta!

Heavy Hair Ripsienpidennykset

Anne-Mari | ripsi- ja kynsiteknikko

heavy hair tampere

Moikka,
Olen Anne-Mari ja teen Heavy Hairin liikkeessä äitiysloman ohella ripsiä ja kynsiä. Valikoimastani löytyvät mm. volyymiripset, klassiset ripsienpidennykset, sekä ripsien ja kulmien värjäykset. Myös lash lift ja brow lift, eli kulmien laminointi onnistuu. Kädenjälkeäni näät meidän Heavy Hairin instagram-tililtä.

Olen tehnyt volyymiripsiä 03/17 lähtien ja klassisia jonkun vuoden enemmän. Aika näyttää pystynkö jatkamaan loman loputtua maaliskuussa liikkeessä kokoaikaisesti. Silloin pystyn palvelemaan enemmän myös uusia asiakkaita! Varaa minulle aika timman ajanvarauksesta.

PSSSST! Tiimissämme on paikka vapaana kauneudenhoitoalan ammattilaiselle.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerromme lisää!